Restaurant Week 2018
Ciao!
Drodzy Goście, już dziś rusza kolejna edycja festiwalu kulinarnego Restaurant Week Polska, w którym bierzemy udział!
Przygotowaliśmy dla Was dwa specjalne 3-daniowe menu do wyboru, których możecie spróbować za jedyne 49 zł!
MENU 1
FOCACCIA SPIANATA PICCANTE
domowa focaccia z prażonym salami spianata piccante, pastą z dyni piżmowej i kiełkami mikro groszku
+
RISOTTO BOSCAIOLA
aromatyczne risotto arborio z borowikami i nutą trufli podane z prażonym włoskim bekonem pancetta i ricottą
+
COCO PANNA COTTA
kokosowy deser panna cotta z musem mango
MENU 2
ARANCINI DELLA CASA
sycylijskie kulki ryżowe faszerowane serem gorgonzola podane na sałatce z cebulkami borettane, pomidorkami cherry i oliwą bazyliową
+
MERLUZZO LIMONE
filet z dorsza marynowany w tymianku i skórce z cytryny podany na czarnej soczewicy z fasolką szparagową
+
COCO PANNA COTTA
kokosowy deser panna cotta z musem mango
Nasze menu przedpremierowo testowała Ambasadorka Restaurant Week – niezawodna Klaudia z bloga Dusiowa Kuchnia. Bardzo dziękujemy za cudne zdjęcia!
Zachęcamy do zapoznania się z całą relacją z jej wizyty w naszej restauracji http://bit.ly/2qHyBq9
Informacje i rezerwacje:
www.restaurantweek.pl